NAPOLI PITA PIZZA HULSHOUT

NAPOLI PITA PIZZA HULSHOUT De lekkerste, de snelste

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1327 beoordelingen
27 feb 2020 om 2:31 Kkr honden geen saus tussen durum en 15€ verzendkosten terwijl er gratig staat
19 feb 2020 om 23:35 Wijoo ik bestel ne kapsalon en krijg wee totaal niet wa ik verwachten de groe'tes waren zoek en de saus moest er zelf opdorn
2 feb 2020 om 19:39 Sneller geleverd dan verwacht alleen was de pizza best vettig maar smaak zat wel goed :)
27 jan 2020 om 10:41 Spijtig is de deeg verandert , nu te vettig
25 jan 2020 om 3:51 ROT SLECHT! Letterlijk dan ook wel... Vlees van Durüm was bedorven en rook gewoon zuur! Pasta carbonara had de zelfde zure geur en smaak... 30 euro voor zuur, rot eten... Voor ons is het zeker geen aanrader!
17 jan 2020 om 21:12 Lekker eten en besteld om 17u voor bezorging tegen 18:30u Levering was 10 min vroeger.
8 jan 2020 om 20:55 Foute bestelling, maar 2 dingen besteld en beide niet juist
3 jan 2020 om 19:24 Het eten was koud, en smaakte niet lekker meer. Mijn brood was plat en mijn salade stond vol water...het viel me zwaar tegen, was niet lekker.
29 dec 2019 om 21:28 Alledrie de pizza’s al lauw en ben zelf woonachtig te hulshout. Salami was goed. Ham was volgens mij zeker over datum!Na tel contact met napoli en mijn klacht te doen beweerde ze dat het vers was zonder enige vergoeding of excuse SCHANDE!!!
27 dec 2019 om 19:55 Eten viel me zwar tegen de smaak ook maar de bezorgtijd was heel snel aan huis
25 dec 2019 om 2:08 De bezorging was correct en heel vrienddlijk geleverd maar de pizza was te pikant. Ik heb graag pikant eten maar het moet eetbaar blijven. De smaak was heel goed hoor maar doordat die zo pikant was brande het in de mond en kon ik hem niet verder op ete
17 dec 2019 om 8:16 Pizza was lauw. Hebben al meerdere keren besteld, maar deze keer was het wat minder.. jammer.