NAPOLI PITA PIZZA HULSHOUT

NAPOLI PITA PIZZA HULSHOUT De lekkerste, de snelste

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1318 beoordelingen
8 jan 2020 om 20:55 Foute bestelling, maar 2 dingen besteld en beide niet juist
3 jan 2020 om 19:24 Het eten was koud, en smaakte niet lekker meer. Mijn brood was plat en mijn salade stond vol water...het viel me zwaar tegen, was niet lekker.
29 dec 2019 om 21:28 Alledrie de pizza’s al lauw en ben zelf woonachtig te hulshout. Salami was goed. Ham was volgens mij zeker over datum!Na tel contact met napoli en mijn klacht te doen beweerde ze dat het vers was zonder enige vergoeding of excuse SCHANDE!!!
27 dec 2019 om 19:55 Eten viel me zwar tegen de smaak ook maar de bezorgtijd was heel snel aan huis
25 dec 2019 om 2:08 De bezorging was correct en heel vrienddlijk geleverd maar de pizza was te pikant. Ik heb graag pikant eten maar het moet eetbaar blijven. De smaak was heel goed hoor maar doordat die zo pikant was brande het in de mond en kon ik hem niet verder op ete
17 dec 2019 om 8:16 Pizza was lauw. Hebben al meerdere keren besteld, maar deze keer was het wat minder.. jammer.
15 dec 2019 om 3:08 Pizza helemaal verbrand aan de onderkant ik bel krijg geen reactie levering was wel snel en goed maar pizza niet slecht
8 dec 2019 om 21:03 pizza lauw pasta weinig gekruid
7 dec 2019 om 20:28 Mijn chicken schotel was weer tip top in orde. Maar het broodje kip en kebab van mijn vrouw was minder dan we normaal gewoon zijn. De bovenkant van het broodje was voor 1/3 zwart aangebakken dus minder smakelijk dan anders.
21 nov 2019 om 10:10 was besteld om 17 uur en gevraagd om te leveren om 18 uur het was zeer lekker
14 nov 2019 om 7:58 Het was heel lekker en vriendelijke bezorger . Alles perfect op tijd bezorgd . Zeker een aanrader
9 nov 2019 om 11:23 frietjes waren heel vettig en niet lekker, die hebben we weggegooid.. kroketjes waren ook redelijk vettig maar beter dan de frietjes, de pizza was ok maar ook niet om te zeggen top, pizza was ook lauw